DESPRE NOI

SC RI IMPEX 96 SRL este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in 1996. Beneficiind de o experienta de peste 10 ani si angajnd numai personal calificat cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul constructiilor, societatea noastra are ca obiect de activitate inchirierea de utilaje de constructii si deautomacarale.

Satisfacerea clientilor nostri este asigurata prin seriozitatea noastra dar si prin calitatea lucrarilor efectuate cu preturi rezonabile si in termenul solicitat. Detinand un vast parc propriu de macarale pe care le inchiriem pentru orice tip de lucrari din domeniul constructiilor civile si industriale, avem un portofoliu larg de lucrari atat in Bucuresti cat si in tara.
Pentru a vedea o lista cu unii din clientii nostri precum si cele mai importante proiecte in care am fost implicati, vizitati sectiunea Clienti si Proiecte

Va oferim servicii profesionale de inchirieri automacarale in conditii foarte avantajoase, atat in Bucuresti cat si in multiple locatii din tara. Macaralele noastre întrunesc cele mai inalte conditii tehnice, fiind recent modernizate conform standardelor EURO2. Utilajele oferite spre inchiriere fiind validate tehnic prin certificate de atestare ISCIR si garantie.
Sectiunea Servicii contine informatii complete despre oferta noastra.

Pretul final se stabileste de comun acord cu beneficiarul si variaza in functie de numarul si tipul utilajelor dorite precum si de perioada de inchiriere.

Pentru mai multe informatii si pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.